Decorarea și organizarea spațiilor mici vine cu niște provocări unice. Este o misiune aproape imposibilă – mai ales atunci când aveți de-a face cu lipsa spațiului de depozitare.

Decorarea spațiilor mici, chiar o provocare

Sigur, organizarea unui dulap de lenjerie vă poate oferi un sentiment de ordine, dar ce veți face cu toate obiectele de toaletă când încercați să le găsiți loc într-o baie mică? În plus, chiar și organizarea unui spațiu minuscul poate deveni costisitoare.

Cu ideile noastre de decorare a spațiului mic sigur veți aloca un buget mai mic. Indiferent dacă decorați o garsonieră sau o casă, sfaturile noastre sunt ușor de pus în aplicare și locuința dvs. nu va avea un aspect aglomerat și va părea mult mai mare în doar câțiva pași.

casamia.ro

Mai mult, pentru că știm că pragmatismul nu este totul, ideile pe care le împărtășim astăzi sunt distractive și frumoase! Suntem de părere că spațiile mici nu ar trebui să fie lipsite de îngrijire atunci când vine vorba de stil. La urma urmei, cu atât de multe instrumente și gadget-uri disponibile în ziua de azi – fie pentru organizarea dulapurilor de baie sau bucătărie, fie pentru alte locuri de depozitare din locuințe, există întotdeauna o modalitate de a maximiza spațiul fiecărei camere. Începeți cu multă inspirație și deschidere pentru produse inovative. Sfaturile sau ideile noi si inteligente pentru un spațiu mic sunt mereu binevenite.

Redimensionează-ți accesoriile

Dacă aveți o baie mică, în primul rând piesele dumneavoastră de mobilier ar trebui să rămână relativ mici. Încercați să agățați o oglindă și o etajeră cu dimensiuni mici. Ori puteți suspenda un dulăpior mic de baie cu două uși cu oglinzi, o singură ușă necesitând mai mult spațiu la închidere și deschidere. O variantă ar mai fi ca aceste uși cu oglinzi să fie culisante. Urmați link-urile imaginilor de mai jos pentru a descoperi și alte produse ce vă pot oferi soluții de amenajare în funcție de spațiul avut la dispoziție.

Ascundeți-vă hârtia igienică

Pentru un spațiu mic în baie luați în considerare o chiuvetă de dimensiuni mai mici (40, 50 sau 60 cm), iar masca de chiuvetă de asemenea, ca cele pe care le vedeți mai jos. Din lemn sau MDF, acestea sunt rezistente la umezeală și vă puteți păstra în ordine obiectele de toaletă (dați click pe imaginile de mai jos pentru mai multe detalii și mai multe variante).

Deasupra vasului de toaletă puteți folosi un dulap suspendat pe perete sau care să aibă propriile picioare (ca în imaginea de mai jos) pentru a vă ascunde hârtia igienică. E posibil ca și o etajera mobilă pe rotile să își poată găsi un locușor potrivit într-o baie de mici dimensiuni.

Folosiți tot spațiul

Uneori folosim baia pentru a spala și usca rufele. Daca locul permite, pentru a maximiza spațiul într-o baie (sau o spălătorie mică), puneți rafturi. O mașină de spălat (uneori și uscător) cu încărcare frontală sub un blat precum cel folosit în bucătărie vă oferă un spațiu de lucru numai bun pentru scos pete, împăturit haine etc. Un dulap suspendat deasupra acestora poate ascunde toate produsele de curățenie sau articolele de baie. Mai puteți folosi dulapuri cu sertare culisante special concepute pentru locurile înguste la prețuri acceptabile (dați click pe imaginile de mai jos).

Agățați un suport extensibil

Uscătoarele extensibile care economisesc spațiu sunt, de asemenea, o idee excelentă. Ele pot fi folosite numai când este nevoie de ele. Pentru produse similare și prețuri bune urmăriți link-urile de pe imagini sau de pe Reduceri pentru Casă și Grădină .

Pentru a instala astfel de dulapuri sau suporturi veți avea nevoie de un meseriaș priceput la găurit pereții și fixat dibluri solide. Din păcate pentru așa ceva nu avem nicio ofertă, va trebui să-l găsiți singuri. Succes!

evivo.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.