Aceste sfaturi sunt ușor de urmărit în cazul unui apartament mai micuț dar ușor accesibil financiar și îi vor oferi spațiului dumneavoastră de locuit o atmosferă practică și revigorantă, fără a „sparge” economiile de la bancă.

Coordonați culorile

În dormitor păstrați toate piesele în culori care să se potrivească unele cu altele. Acest lucru va face mai ușor să aranjați mai multe piese într-un spațiu mai mic, păstrând totuși o estetică curată. De asemenea, asigurați-vă că această culoare pe care o alegeți poartă versatilitate în stilul ales; nuanțele neutre, care merg cu toate, vor face ușor să obțineți un decor accesibil tendințelor diferitelor perioade de timp, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la unele piese care aparțin unui stil mai îndrazneț.

somproduct.ro%20

Alegeți mobilier de depozitare

Doar pentru că ceva este util, nu înseamnă că nu poate fi drăguț (și invers 🙂 ), așa cum demonstrează piesele de mobilier cu rol de depozitare. Scaunele otomane cu toc ridicat din piele până la mesele cochete de cafea e pot avea sertare pot aduce personalitate stilului dvs. de apartament ca și opțiunile de organizare care simplifică viața de zi cu zi… Comodele și dulapurile sunt de asemenea soluții minunate de organizare și depozitare care pot aduce un plus de decor în armonie cu stilul dumneavoastră.

retroboutique.ro

Modelul „Adunare”

Profitați la maxim de o podea cu o suprafață mică sau foarte mică prin „gruparea” mobilierului și a decorului. Desemnați diferite colțuri ale unei camere pentru diferite scopuri și aranjați mobilierul și decorurile în consecință. La nevoie puteți să „unificați” diferitele zone într-unul singur, de exemplu spațiul confortabil de relaxare, zona de bar și cea pentru birou unde vă folosiți notebook-ul pentru a forma „spațiile de adunare” pentru a creea o senzație mai confortabilă, perfectă pentru cei dragi sau oaspeți să se „adune” împreună.

chicville.ro

Iubiți-vă masa de lucru

Majoritatea apartamentelor oferă puțin sau deloc spațiu pentru o masă și scaune tradiționale, motiv pentru care seturile întregi de mese și scaune pot influența total stilul de luat masa în apartamente. Un exemplu ar fi mesele sau blaturile de lucru, care ocupă mai mult spațiu pe verticală – și mai puțin spațiu orizontal, la nivelul podelei. Și pentru că sunt deseori mai mici prin design decât seturile tradiționale, acestea ajung adesea la intervale de preț mai accesibile. Dacă mâncați sau lucrați într-o mică zonă de luat masa, caracteristică pentru apartamente, încorporați o masa simplificată cu elemente de depozitare pentru a vă economisi spațiul și banii, păstrându-vă astfel stilul modern al apartamentului.

vivre.ro

Citiți și

Cele 5 zone de care aveți nevoie în apartamentul dvs.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare
Înregistrare
Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare?
1
Vă putem ajuta?
Vă putem ajuta?