4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux

4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux 4 camere, Mosilor, prima inchiriere, proaspat renovat si mobilat nou, de lux
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 90 m²
Etaje imobil: 9
Anul construirii: 1983

Apartament proaspat renovat ce este amenajat modern si functional in care totul este nou- de la bateriile de la bai, pana la corpurile de iluminat si saltea. Tot mobilierul este de cea mai buna calitate si este facut pe comanda, la Komandor, personalizat spatiului. Canapeaua din living este extensibila. Apartamentul este format din 2 dormitoare, un living, o camera de dressing (unde se poate adauga optional un pat),bucatarie inchisa, 2 bai, 2 holuri, o camara cu multiple spatii de depozitare, balcon. Pe unul dintre holuri sunt amplasate dressinguri cu oglinziBlocul este reabilitat termic si dispune de o gradina superba, plina de verdeata. Fii primul/prima ce se va bucura de acest aprtament nou!

Autentificare




Înregistrare




Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.