Apartament 2 camere Drumul Taberei

Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei Apartament 2 camere Drumul Taberei
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 0 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 0

Imobilul este situat zona Favorit la 4 minute de Clinica MedLife. Apartamentul are 2 camere, este decomandat, confort 1 situat la etajul 1 din 4. Acesta este anvelopat termic, mobilat si dotat cu electrocasnice. In zona se afla mai multe unitati de invatamant (la 5 minute distanta se afla Scoala Gimnaziala nr 164 si la 6 minute Colegiul Grigore Moisil si Gradinita nr 272),supermarketuri, parcuri si locuri de joaca pentru copii. Imobilul este situat la o distanta de 8 minute fata de Piata Drumul Taberei si de 12 minute de Plaza Mall fiind aproate de mijloacele de transport in comun (la 4 minute distanta de Statia de autobuz Favorit- Autobuze 105,168,268,368,668, N116, linia de tramvai 41). Imobilul este disponibil imediat, perioada contractuala minim un an.

Autentificare




Înregistrare




Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.