De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar

De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar De Inchiriat Apartament 3 camere Aviatiei - Loc Parcare - Direct de la Proprietar
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 85 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 1988

Va oferim spre inchiriere un apartament semidecomandat cu 3 camere situat in cartierul Aviatiei. Este la 4-5 min pe jos de Herastru, la 2 min pe jos de Carrefour, la 1 min pe jos de Mega Image, la 10 minute cu masina de Baneasa Shopping Center, la 1-2 min pe jos de 2 centre medicale si un de centru de analize medicale etc. Imobil reabilitat termic. Acces facil catre zona de business din nordul capitalei, precum si la mijloacele de transport in comun: metrou (10 min pe jos statie de metrou Aurel Vlaicu), autobuz (1 min pe jos – 301, 112).

Apartamentul este compus din 2 dormitoare, un living spatios, bucatarie mare (12 m2), 2 bai si 2 balcoane. Include si un dressing spatios si bine organizat. Loc de parcare disponibil.

Este complet mobilat, luxos, A/C, cu dotari de exceptie. Apartamentul dispune de parchet natur masiv in tot apartamentul.

Renovat complet 2018.

Disponibilitate proprietate – Imediata

Autentificare




Înregistrare




Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.