Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

Proprietar, vand apartament 3 camere, in zona Kiseleff/Clucerului, la etajul 3/8, intr-un bloc recent reabilitat termic, construit in 1977 si dat in folosinta dupa cutremur, solid, situat pe o strada linistita, numai cu vile.

Este renovat complet, modificat, are un open space de 30 mp utili compus din living, dinning si bar, balcoanele sunt incorporate in suprafata apartamentului, 2 dormitoare, bucatarie deschisa, 1 baie.

Finisaje lux, parchet de bambus in living, triplu stratificat in dormitoare, jacuzzi, usi interioare de calitate, termopane Rehau, 2 aparate aer conditionat, calorifere din aluminiu, piese de mobilier pe comanda.

Strada este linistita, cu sens unic, apartamentul are vedere mixta: pe fata, unde este un parculet si in lateral, spre gradina blocului.

Este situat intr-o zona de interes, aproape de Arcul de Triumf, intre doua piete : Piata 1 Mai si Piata Domenii, in spatele magazinelor de pe Ion Mihalache si a Mega Image-ului, aproape de mijloacele de transport in comun, scoli, licee, la 7 minute de mers pe jos pana la Parcul Herastrau.Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 135,000 €
Telefon 733136788
Camere 3 camere
Suprafața utilă 70 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: Necunoscută
Adresa Bucuresti
Tipul ofertei
02 ani 01 luni 13 zile 20 minute 42 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.