Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

Ofertă proomoțională – *Valabilă în anumite termene și condiții.

Suprafețe generoase, spații largi și compartimentari inteligente, asta face din orice apartament cu 3 camere să treacă peste limitele și limitările unui apartament obișnuit și să ofere locatarilor săi, chiar și in cazul unei familii numeroase, atât intimitate cât si bucuria de a împărți cu cei dragi momente de preț, zi de zi, acum poti cumpara in cadrul ansamblului Oxy Residence situat la 20 de minute de Piata Unirii în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 47, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.

Proiectul se va finaliza și va fi dat în folosință în luna octombrie 2017, fiind compus dintr-un bloc de locuințe format din 3 scări, cu regim de înălțime S+4Etaje+Mansardă, cu un număr total de 75 de unității locative, de la garsoniere duble, până la apartamente cu 2 și 3 camere.

Imobilul se va construi din cadre de beton armat iar pereții exteriori și compartimentările interioare vor fi din cărămidă, fațada urmând a fi tencuită și izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime, finisată pe alocuri cu cărămidă decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate.

Ansamblul rezidential va fi pus în valoare cu spați verzi special amenajate, cu plante înflorite, care sperăm că te vor face zilnic să zâmbești.

Toate apartamentele din complexul Oxy Residence se vor livra cumpărătorului la cheie, acestea vor fi branșate la toate utilitățile și vor fi dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cu vopseluri lavabile.

Clienți noștri pot profita de oferta noastră și vor beneficia de bucătărie complet mobilată și utilată.

Puține lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu căutarea unui loc de parcare, soluția e simplă și elegantă, un garaj aflat în parcarea subterană la subsolul propriului bloc, sau un loc de parcare exeterior în fața imobilului unde tu locuiești, de care poți beneficia pe viață achiziționându-l la cel mai bun preț.

La parterul imobilului am proiectat special spații comerciale, scopul nostru fiind ca majoritatea serviciilor și cumpărăturilor zilnice să poată fi făcute chiar in cadrul ansamblului.

Pentru mai multe detalii accesati www.oxyresidence.roTipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 61,400 €
Telefon 773860781
Camere 3 camere
Suprafața utilă 64 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: Necunoscută
Adresa Rahova
Tipul ofertei
02 ani 04 luni 19 zile 10 ore 8 minute 52 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.