Contactați proprietarul

Vila este construita intr-o zona linistita, pe strada Fermei (intre DJ si str Laguna Albastra), avand in vecinatate doar case/ vile construite dupa anul 2005.

Suprafata construita la sol (amprenta parter) este de 246 mp (contine si garaj si terase exterioare), iar suprafata construita desfasurata la sol (parter) este de 407 mp.

Suprafata utila a casei este de:
– 328 mp (inclusiv terese, garaj)
– sau 249 mp (exclus terase)
– sau 216 mp (exclus garaj, casa scarii, terase), fiind impartita intre 123 mp parter si 93 mp etaj, iar regimul de inaltime este P+1. Detaliile pot fi observate in cadastrul casei care a fost adaugat in sectiunea Galerie Foto.

Parterul este compus din living room cu acces spre terasa, dining room, birou, bucatarie, baie, garaj, camara, debara si camera tehnica.

Usile interioare sunt de lemn (marca Arcade Doors), iar cele de la leaving sunt usi duble pe sina cu geam transparent, avand in vedere suprafata generoasa a leaving-ului (60.14 mp).

Casa dispune de un semineu pe lemne imbracat in marmura de tip travertin (amplasat in mijlocul casei si care degaja caldura catre canapeaua aflata in leaving, acesta devenind si principala atractie in anotimpurile racoroase), parchetul este din lemn masiv (lemn de merbau), iar geamurile exterioare sunt din termopan de lemn (lemn de meranti).

Bucataria (13.94 mp) este complet utilata, electrocasnicele sunt marca Franke, iar geamul din bucatarie este amplasat intre blatul de lucru si dulapurile fixate pe perete, ceea ce confera un accent mediteranean al casei.

Parterul mai dispune de un birou (11.59 mp), baie cu cabina de dus (5.15 mp), spatiu depozitare (3.90 mp) si o camara (2.08 mp). Accesul in garaj (20.49 mp) se poate face si din casa, iar in spatele acestuia se afla camera tehnica (4.13 mp).

Terasa de la living (56mp) poate deveni un element de atractie important pentru relaxare in aer liber. Aceasta ofera o zona barbeque (cu gratar, blat de lucru, chiuveta), zona de servit masa, iar curtea este amenajata, plantele ajungand deja la maturitate.

Etajul va pune la dispozitie trei dormitoare spatioase si luminoase, fiecare cu dressing propriu, dormitorul matrimonial (18.46 mp) beneficiind de o terasa (22.5 mp) si o baie proprie (8.14 mp). Celalalte 2 dormitoare au suprafete de 16.15 mp si 15.95 mp, ambele avand geamurile indreptate catre partea din fata a casei. Tot la etaj mai gasim o baie cu acces din hol (4.24mp) si o spalatorie (9.14 mp).

Arhitectura casei este una deosebita, cu suprafete vitrate mari (aprox 75 mp) in special in zona leaving-ului, acesta fiind amplasat impreuna cu terasa exterioara catre S-E pentru a fi cat mai mult iluminat pe parcursul zilei. Fatada casei este imbracata in caramida aparenta, ce accentueaza si mai mult arhitectura mediteraneana a casei.

Invelitoare acoperis: invelitoare metalica cu roca vulcanica (marca Gerard).

Imobilul este construit in anul 2008, numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 4, numar bai: 3, suprafata utila: 249, suprafata totala: 666
Finisaje: Stare interior: BunaFerestre cu geam termopan: LemnUsa intrare: MetalIzolatii termice: ExteriorPodele: Parchet, GresieUsi interior: LemnPereti: Faianta, Vopsea lavabila
Dotari: Alte spatii utile: Dressing, WC Serviciu, Spatiu depozitare, DependinteBucatarie: Mobilata, UtilataContorizare: Contor gazMobilat: CompletElectrocasnice: Aragaz, Cuptor microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, DVD, HI-FI, Masina de spalat vase, TV, Hota, Cafetiera, Fier de calcatDiverse: Scara interioara, Sistem de alarma, Semineu, Telecomanda poarta acces auto, Jacuzzi, Senzor de fum, Telecomanda poarta garajTipul proprietății Vilă
Preț (Euro) 315,000 €
Telefon 0732420807
Garaje 1
Locuri parcare 3+
Băi 3+
Suprafața utilă 328
Suprafața teren 666
Total etaje 2
Anul construirii 2008
Stare imobil Finisat complet
Cadastru și întabulare Da
Mobilat ? Da
Cum se vinde ? Negociere directă
Accept reprezentare Da, inclusiv intermediari
Accept schimb Nu
Ofer comision Da, sumă fixă negociabilă
Se adaugă TVA ? Nu,
Țara Romania
Oraș/Județ Județul Ilfov
Distanța: 18 Kilometri
Adresa Intrarea C, Corbeanca, Romania
Tipul ofertei
01 ani 02 luni 14 zile 15 ore 8 minute 54 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.