Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

THE PARK Apartments, un proiect bine construit, bine localizat!

Povestea THE PARK a început în 2014 când a fost ridicat primul bloc dintr-o serie de patru. 69 de familii tinere cu copii, cupluri mature sau tineri îndrăgostiţi au format rapid o comunitate frumoasă şi plină de viaţă. Anul trecut au fost ridicate încă două blocuri din proiect cu 250 de apartamente.

Proiectul THE PARK este deja un succes, datorită oamenilor minunaţi care au înţeles cât de important este să ai un stil de viaţă sănătos, să locuieşti într-un apartament compact, bine construit cu materiale naturale şi bine localizat – la numai 300 de metri de Parcul Tineretului şi la câteva minute de piaţă şi mijloacele de transport în comun.

În The Park veţi avea la doar zece minute de casă: circa 80 de hectare de verdeaţă, un lac cu o suprafaţă de 13 hectare, două staţii de metrou, cel mai mare mall din Bucureşti, cea mai ieftină piaţă agroalimentară din Capitală, şcoli, grădiniţe, clinici private sau farmacii. Palatul Copiilor sau Orăşelul Copiilor, spaţii amplasate la câţiva metri de ansamblul The Park oferă o varietate amplă de activităţi pentru cei mici.

Clădirea doi din The Park Apartments este prima clădire multietajată din România pe care s-a efecturat un test de etanşeitate pentru a atesta cel mai înalt grad de izolare. Testul comandat de dezvoltator a evidenţiat rezultate de două ori mai bune decât normele din Germania.

Ferestrele blocurilor au tâmplărie din aluminiu Schuco, iar faţada a fost termoizolată cu vată minerală Rockwool pentru a asigura cel mai înalt grad de siguranţă la incendii.

Nivelul de izolare termică obţinut asigură costuri de administrare minime pentru clădire. Iată mai jos o listă cu principalii furnizori din acest proiect:

Beton Lafarge

Blocuri de zidărie termoizolantă YTONG, de la producătorul german Xella

Ferestre cu tâmplărie din aluminiu Schuco, geam termoizolator Triplex

Termosistem pentru fațadă cu vată minerală Rockwool, clasa A de rezistență la foc

Termosistem pentru interioare cu vată minerală bazaltică Rockwool dual-density

Tencuială decorativă de fațadă de la Baumit

Hidroizolație Henkel

Uși de apartament Pinum

Gresie și faianță Marazzi și Porcelanosa

Obiecte sanitare și rezervoare încastrate Ideal Standard

Parchet laminat Egger, clasa 32, pentru trafic intens

Prize, întrerupătoare, panouri electrice Legrand

Placări cu gips carton Siniat și vată minerală

Centrale termice în condensație Buderus

Lifturi Otis

Video interfon Electra

Deck din lemn de pin tratat pentru terase și balcoane

Puteţi oricând vizita clădirea şi urmări produsele şi tehnologiile utilizate şi modul de punere în operă al acestora. Fiecare proprietar va primi un manual tehnic al apartamentului cu schiţe, traseele instalaţiilor şi detalii tehnice personalizate pentru fiecare locuinţă.

Locul privat de joacă din prima clădire a proiectului este îngrădit şi beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24, acesul străinilor fiind interzis dacă nu sunt însoţiţi de un rezident THE PARK Apartaments!

Dezvoltatorul investeşte într-unul din cele mai ample proiecte de peisagistică care vizează amenajarea unui spatiu de peste 2.000 de metri pătraţi cu zone de socializare şi spaţii moderne de joacă pentru copii.

În THE PARK Apartments designul românesc este la el acasă. Cele mai importante echipe de design şi arhitectură au fost implicate în acest proiect oferind conceptul pentru faţadă, amenajarea spaţiului de intrare în bloc sau designul interior a 15 apartamente din complex. Dezvoltatorul a creat chiar un Club al Rezidenţilor – un apartament dedicat locatarilor unde aceştia vor putea marca împreună momentele importante ale vieţii lor.

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 59.000 – 135. €
Telefon 0730.849.005
Suprafața utilă 49- 105 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa THE PARK Apartments
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 05 luni 10 zile 12 ore 34 minute 43 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.