Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Style Residence Oltenitei este un ansamblu rezidential amplasat in Popesti-Leordeni, stradal Soseaua Oltenitei, cu un regim mic de inaltime P+5.

Ansamblul are pe langa avantajele aduse de locatie, arhitectura moderna a cladirii, calitatea finisajelor suprafata mare de teren, oferind viitorilor rezidenti zone verzi, spatii de recreere si agreement, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare individuale.

Va dam posibilitatea de a va crea confort si ambianta necesara, avand posibilitatea de a va personalize dupa propriile dorinte/viziuni viitoarei locuinte la care visati.

Apartamentele din ansamblul rezidential Style Residence Oltenitei se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere , usi interior , tamplarie pvc cu geam termopan , gresie, faianta si parchet import , obiecte sanitare in baie si se predau “ la cheie”.

Pozitionarea ansamblului intr-o zona rezidentiala aflata in continua expansiune nu este una intamplatoare si aduce cu sine o serie de beneficii de care se vor bucura viitorii rezidenti.

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 40000-68 €
Telefon 0787.528.003
Suprafața utilă 40-56 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Style Residence Oltenitei
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 21 zile 19 ore 44 minute 58 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.