Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

„Amplasat pe Bd. Iuliu Maniu, nr. 244 E, Sector 6, Bucureşti la doar 200 metri 2 minute) de statia de metrou Pãcii, ansamblul Rotar Park Residenceeste dezvoltat pe o suprafatã de 32.815 mp cu un total de 1268 unitãti locative (garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere). Spatii comerciale în suprafata de 8000 mp. Pentru fiecare apartament exista un loc de parcare contracost atat suprateran cat si subteran.

Arhitectura modernã cu accente clare şi o volumetrie simplã dar atractivã, compartimentãrile excelente, calitatea constructiei şi a finisajelor, toate acestea

venind la un pret realist cu posibilitatea de achizitionare prin orice tip de credit bancar cu costuri lunare comparabile unei chirii obişnuite, sunt argumentele

care transformã ansamblul Rotar Park Residenceeste într-unul fãrã concurentã, în care cu sigurantã veti gãsi apartamentul pe care îl cãutati.

Acestor argumente de ordin estetic, li se adaugã şi cele care tin de locatie, sigurantã (monitorizare video, pazã ) si SPATIU VERDE cu suprafata de 5570 mp din care 2480 mp spatii de recreere (PARC cu locuri de joacã pentru copii) -Radier General (grosimea de 1 metru – Radierul ambelor scari are 150 tone de fier si 1552 metri cubi de beton).

-Caramida Porotherm 24,5 cm intre apartamente + caramida Porotherm 11,5 cm la compartimentarea interioara.

-Pereti structurali din beton armat (30 cm) cu bulbi pe capete.

-Placa armata intre etaje cu grosimea de 15 cm.

-Inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili.

-Termosistemul pe cladire va fi din polistiren expandat de 10 cm

-Sapa mecanizata si elicopterizata

(Sub sapa demisol, polistiren extrudat de 5cm).

-Pe bloc, terasa necirculabila cu polistiren extrudat de 15 cm, 3 straturi de membrana bituminoasa, ultimul strat fiind cu ardezie.

-Proiectul va beneficia de paza si supraveghere video.

-Fiecare scara va avea cate 2 lifturi de 8 persoane.

-Contorizare individuala Centrala Termica 24Kw – Instalatie PPR

-Calorifere otel

-Tamplaria PVC cu geam tripan;

-Gresie,faianta, parchet

-Obiecte sanitare.

-Baterii (baie) marca GROHE.

-Usi interioare marca PINUM.

-Parcare Subterana su Supraterana

-Parc – Loc de joaca pentru copii.Rotar Park Residence pune la dispozitie serviciu de consultanta financiara GRATUITA!

Ce servicii oferă un broker financiar?

Brokerul de credite oferă servicii de brokeraj bancar, iată care sunt acestea:

Îți expune toate ofertele de creditareexistente în acel moment pe piața bancară din România și o face pe înțelesul clientului.

Îți face un scoring preliminar.Scoringul preliminar reprezintă o formulă matematică, pe baza căruia obții un anumit punctaj conform statutului tău economic, profesional și familial. Pe baza acestui punctaj, programul care realizează scoringul îți dezvăluie ce tip de credit poți obține, care este suma de bani pe care o poți obține și care sunt băncile și IFN*-urile care te pot finanța.

Te consiliază. Brokerul financiar îți spune care este cea mai bună soluție de creditare pentru tine și care sunt eventualele riscuri, dacă acestea există, la care te expui. Nu există clauze secrete sau informații nedezvăluite. Tu afli întotdeauna adevărul.

Îți întocmește dosarul de creditare. Nu mai pierzi timpul, nu mai stai la cozi interminabile la bancă, nu te mai stresezi din cauza dosarului de creditare. Brokerul îl pune la punct pentru tine, astfel încât acesta să fie aprobat și să-ți primești banii.

Îți depune dosarul de creditare la banca aleasă. Exact, nici măcar acum nu mai trebuie să te stresezi. Brokerul depune dosarul și tot el te informează despre evoluția procesului de creditare.

Negociază pentru tine termenii contractului de creditare. Brokerul financiar poate să obțină, în funcție de fiecare instituție bancară în parte, o dobândă mai mică, micșorarea comisioanelor bancare și chiar eliminarea în întregime a taxelor.

Îți urmărește constant dosarul de creditare. Brokerul de credite se interesează pentru tine de modul în care se desfășoară procesul de creditare și pistonează lucrurile astfel încât să primești banii în cel mai scurt timp.

Te însoțește la bancă atunci când se semnează contractul de creditare. Nici măcar în ultima clipă brokerul de credite nu te lasă singur. Te însoțește și se asigură că primești exact ce ai cerut, conform condițiilor de creditare stabilite inițial.

Refinanțare. Dacă ai apelat la un broker financiar și acesta ți-a obținut creditul dorit, atunci înseamnă că ești în baza de date a brokerului respectiv. Rămâi clientul lui. Când apar oferte noi și avantajoase, brokerul de credite bancare te contactează pentru a-ți prezenta noutățile. Printre aceste noutăți se află de obicei soluții de refinanțare care ți-ar putea ușura creditul deja contractat.

Totul este gratuit. Toate aceste servicii NU îți scot niciun ban din buzunar! Contractarea unui credit prin intermediul unui broker financiar NU TE COSTĂ NIMIC. Comision 0% pentru tine!”

Caracteristici

  • 1268 unitati locative
  • spatii comerciale
  • loc parcare suprateran si subteran
  • spatiu verde
  • locuri de joaca
  • metrou statia Pacii

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) de la 48 €
Telefon 0754.997.997
Suprafața utilă 46.50-71. mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Rotar Park Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 05 luni 8 zile 20 ore 55 minute 48 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.