Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Proiectul Rosa Residence pozitionat in sector 4, oferă locuințe noi, într-un imobil cu un design cochet si armonios, pentru cei mai pretentiosi potentiali cumparatori.

Apartamentele din Rosa Residence se preda complet finisate, bransate la toate utilitatile sectorului 4, contorizate separat, dotate cu: centrala proprie si calorifere, usi interior, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta de import, parchet de cea mai buna calitate, obiecte sanitare moderne in bai.

Ansamblul este definit prin confort si securitate, parcarile fiind disponibile doar in nivelul subteran, oferind acces doar pe baza de cartela.

Constructie este formată din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat și cărămidă, pereții fiind izolați cu polistiren expandat și finisați cu tencuială decorativă.

Unitatile locative sunt proiectate conform ultimelor tendinte si necesitati ale pietei imobiliare bucurestene, beneficiind de finisaje excelente si materiale moderne, cu un design atragator. Se vand complet finisate si sunt racordate individual la toate utilitatile (apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale)

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 57000-98 €
Telefon 0787.528.003
Suprafața utilă 56-118 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Rosa Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 16 zile 22 ore 46 minute de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.