Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Ansamblul rezidential Shine Residence Fundeni III se afla pe Strada Parului, la 60 m de Soseaua Dragonul Rosu (Strada Drumul Garii), din care se face accesul.

Imobilul este in stadiu de constructie, va fi finalizat in martie 2018.

Shine Residence Fundeni III este compus din 21 de apartamente, cu 2 si 3 camere. Toate apartamentele au suprafete utile generoase si au fost compartimentate la interior dupa cele mai eficiente si ergonomice principii arhitecturale. Ansamblul de apartamente va fi racordat direct la toate utilitatile (gaze naturale, energie electrica, apa curenta, canalizare).

Ansamblul rezidential Shine Residence Fundeni III se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat, atat al constructiei, cat si al finisajelor interioare, rezidentii beneficiind de toate avantajele infrastructurii existente.

Arhitectura ansamblului este o imbinare intre modern si clasic, confera un aspect placut. Compartimentarea interioara este una eficienta, finisajele sunt de calitate superioara, incaperile vor fi bine luminate si foarte bine amenajate. Intregul ansamblu va avea o functionalitate exceptionala, parcarile vor fi delimitate iar accesul va fi permis doar rezidentilor deoarece ansamblul va fi ingradit si va avea bariera la intrare.

Finisaje si dotari interioare:

– Apartamentul va fi finisat la cheie

– Centrala termica individuala in condensatie

– Contorizare individuala (apa curenta, gaze, electrica)

– Posibilitatea de a va alege finisajele (se ofera un buget pentru fiecare categorie de finisaje in parte)

– Baile se predau cu obiecte sanitare Romstal

– Ferestre termopan cu tamplarie PVC

– Lift Kleeman

– Compartimentare din caramida si structura din beton

– Ansamblul va fi imprejmuit, accesul se va face pe baza de telecomanda

Locul de parcare suprateran este inclus in pretul vanzarii.

VECINATATI: Bd-ul Colentina, Soseaua Fundeni, Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Spitalul Fundeni, Complexul Comercial Dragonul Rosu, Parcurile: Motodrom, Plumbuita, Florilor, farmacii, banci, Restaurant Serendipity, Mega Image, Shop&Go

RATB : 21, 282,412,426

Despre Rfc City

Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei nostre de oameni dedicati, ce iti vor oferi sprijinul pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 37.000-49. €
Telefon 0740.026.339
Suprafața utilă 40-65 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Rfc City Shine Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 18 zile 13 ore 58 minute 6 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.