Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Politehnica Park Residence este un proiect rezidențial nou creat special pentru persoanele care nu vor să-și petreacă timpul liber în trafic. Din cele patru blocuri de apartamente noi poți ajunge în mai puțin de jumătate de oră în toate punctele de interes din Capitală. Alege să locuiești în Silicon Valley de România, zona din București cu cea mai accelerată dezvoltare, locul care trăiește din plin! Ansamblul rezidențial se află situat pe Str. Economu Cezarescu, nr. 52 și poate fi accesat pietonal din Splaiul Independenței, dar și direct din Parcul Politehnica. La o distanță de doar șapte minute aveți două stații principale de metrou: Politehnică și Grozăvești.

Ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence cuprinde patru blocuri, cu regim de înălțime S+P+9 etaje, totalizând un număr de 434 de apartamente de tip studio și două camere, cu suprafețe construite care variază între 31 și 76 mp. Lucrările de construcții au fost demarate în luna noiembrie 2015. Prima fază a însemnat construcția a 218 apartamente. În luna august 2016 am lansat faza a doua a proiectului care presupune construcția a 216 unități locative. Lucrările se află în acest moment în etapa finală.

Fiecare locuință se predă finisată complet! Am acordat atenție materialelor de construcție și finisajelor, pentru ca tu să te bucuri de o investiție sigură.

Apartamentele disponibile spre vânzare au vedere către Parcul Politehnica și îți oferă siguranța investiției, intimitate, mai multă liniște și confort!

Caracteristici

 • 4 Blocuri
 • Parcare subterane

 

Alte informatii

 • Sc Rock Development Investment Srl
  • 2015
  • 2017
  • Garsoniere, 2 camere
  • S+P+7
  • 24-62


  Tipul proprietății Apartament
  Preț (Euro) 94.225+ T.V.A. €
  Telefon 0310.051.514
  Suprafața utilă 24-62 mp
  Țara Romania
  Oraș/Județ Municipiul București
  Distanța: 0 Kilometri
  Adresa POLITEHNICA PARK RESIDENCE
  Tipul ofertei
  Etichete  
  02 ani 07 luni 23 zile 19 ore 22 minute 23 secunde de la postare

  Această prezentare necesită JavaScript.