Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Sunt multe motive pentru care alegem o casă sau alta: localizarea, calitatea construcției, facilitățile și serviciile, condițiile de vânzare, experiența constructorului.

Insă atunci când le vei găsi pe toate la un loc, acela va fi un semn bun, faptul că este timpul să nu mai plătești chirie, deoarece în ansamblul Oxy Residence poți deschide ușa casei tale plătind o rată lunară direct la dezvoltator, la prețul unei chirii.

La 15 minute de Piața Unirii

Ansamblul Oxy Residence este amplasat în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Șos. București-Măgurele nr. 47, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fața complexului de locuințe.

Detalii construcție

Imobilul se va construi din cadre de beton armat cu pereți exteriori și compartimentări interioare din cărămidă, fațada urmând a fi tencuită și izolată termică cu polistiren expandat de 10cm grosime, finisată pe locuri cu cărămidă decorativă precum și cu tencuieli speciale colorate.

Imobilul va fi pus în valoare cu spați verzi special amenajate cu plante inflorite care sperăm că te vor face zilnic să zâmbești.

Toate apartamentele din complexul Oxy Residence se vor livra cumpărătorilor la cheie, acestea vor fi branșate la toate utilitățile, și vor fi dotate cu centrale proprii, calorifere, uși de interior, uși metalice la intrare, tâmplărie PVC cu geam termopan, gresie și faință, parchet, obiecte sanitare în băi și zugrăveli cu vopseluri lavabile.

Facilitățile ansamblului Oxy Residence

Puține lucruri pot fi la fel de enervante ca zecile de minute pierdute seara cu căutarea unui loc de parcare, soluția e simplă și elegantă, un garaj aflat în parcarea subterana la subsolul propriului bloc, sau un loc de parcare exeterior în fața imobilului unde tu locuiești, de care poți beneficia pe viață achiziționândul la cel mai bun preț.

La parterul imobilului am proiectat special spații comerciale, scopul nostru fiind ca majoritatea serviciilor și cumpărăturilor zilnice să poată fi făcute chiar in cadrul ansamblului.

Modalitățile de plată

Oxy Residence vine cu o ofertă unică pe piața imobiliară din România, care se adresează tuturor categoriilor de persoane, constând în faptul că doar cu buletinul și un avans minim, poți achiziționa garsoniere cu o rată lunară începând de la 198 Euro, apartamente cu 2 camere cu o rată lunară începând de la 232 Euro și apartamente cu 3 camere cu o rată lunară începând de la 458 Euro, direct la dezvoltator pe o perioadă de maxim 20 de ani.

Atunci ne intrebăm de ce să mai plătești chirie, când poți fi în sfârșit acasă?

Caracteristici

 • 1 Bloc de locuinte cumpus din 4 scari
 • Parcare subterana
 • Parcare exterioara
 • Mijloace de transport in comun
 • Scoli, gradinite
 • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 

Alte informatii

 • Proiectant General
  Dual Art Design SRL
 • Dezvoltator
  T&C Development SRL
 • Incepere Constructi
  2016, Februarie
 • Finalizare Constructi
  2016, Decembrie
 • Tip Locuinta
  Apartamente 1/3 camere
 • Tip Imobil
  Bloc S+P+4+M
 • Suprafete Utile
  36-88mp


Tipul proprietății Apartament
Telefon 0311.082.506
Suprafața utilă 36-88 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Oxy Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 10 zile 14 ore 27 minute 50 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.