Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Motilor Residence este un nou proiect marca Top Apartamente. La ce ne referim cand spunem “nou”? Peste tot vedem proiect nou, ansamblu nou, si in domeniul imobiliarelor am vazut ca cei care folosesc acest termen au viziunea nou=constrctie noua.Top Apartamente, inca de la infiintare pana la momentul acesta, alaturi de dumneavoastra, am inteles noile tendinte si astfel am putut sa le punem in aplicare ani la rand, fiind mereu in rezonanta cu dorintele dumneavoastra.

Motilor Residence este un proiect residential exclusiv avand un regim de inaltime mic D+P+3+M structurat pe doua scari dotate cu lift.

Motilor Residence vă ajută să vă îndepliniți visele, deoarece acordăm atenție sporită dorințelor dumneavoastră în materie de confort, spațiu și partajarea locuinței. Astfel ca, unitatile locative din cadrul proiectul sunt spațioase, lumioase, oferind un grad ridicat de confort până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferența fiind compus din garsoniere si apartamente cu 2,3 si 4 camere.Demisolul este destinat parcarilor si boxelor.

Structura de rezistenta se va realiza pe cadre(stalpi si grinzi) si diafragme din beton armat conform normativelor actuale( Carte Tehnica)Inchiderile și compartimentările sunt realizate din caramida poroterm, de 30 cm exterior, 20 cm între apartamente, 12 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala-glet lucrat mecanizat si vopsea lavabila de cea mai buna calitate. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconata. Curtea exterioara, respectiv parcari si cai de acces, vor fi amenajate cu pavele de cea mai buna calitate rezistente la trafic, uzura si intemperii. De asemenea toata incinta va fi iluminata si protejata cu sisteme de supraveghere video.

Finisajele interioare lucrate atent pana la cel mai mic detaliu, cu parchet aspect masiv ,trafic intens diverse nuante si culori(Import Germania) , usi interioare celulare furniruite pline sau cu geam sablat, pe toc cu captuseli, cu feronerie cal. I ,aspect nuc,stejar(Pinum) usa metalica termoizolanta cu yala si sistem de siguranta in 2 puncte la acces principal apartament, gresie și faianță in bai bucatarii si holuri cu posibiliatatea alegerii culorilor și nuanțelor(import UE). Suprafețele vitrate sunt din tâmplarie pvc cu geam termopan import Germania cu profile in 5 camere, feronarie Mako si glafuri exterioare din aluminiu. Instalațiile termice și sanitare sunt achizionate de la furnizori de prestigiu, centrala termică murală 24-28 kw Immergas, calorifere din oțel inoxidabil. Instalațiile electrice sunt din cupru cu terminale HAGER .Baile vor fi echipate complet cu obiectele sanitare tip Ideal Standard.

Modalitati de plata si preturi:

30% avans restul la receptie.

Pentru avansuri mai mari de 30% se fac reduceri

Garsoniera 55 mp utili 55.000 euro tva (5%)

Apartamente 2 camere 55-68 mp util 68.900-77900 euro tva (5%) Apartamente 3 cam. 79-86-96 mp util 94000 -99.900 euro tva(5%) Apartamente 4 camere 112 mp util 129.000 euro

Loc parcare 6000 euro +Tva

Boxa 6 mp 4000 euro +Tva

Termen finalizare Decembrie 2017

Dragos Balan 0723805860

[email protected]

Caracteristici

  • 1
  • Parcare subteran

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 68900 - 129 €
Telefon 0723.805.860
Suprafața utilă 55 - 115 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Motilor Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 11 zile 21 ore 38 minute 58 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.