Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Situat in sudul Bucurestiului, in zona Berceni, complexul rezidential MONACO TOWERS promite sa devina un punct de referinta intr-o zona ce trece printr-o perioada de dezvoltare fara precedent.

MONACO TOWERS inseamna calitate, arhitectura moderna si cea mai buna solutie financiara.

Din ce in ce mai multi investitori isi indreapta acum atentia catre sudul capitalei, prevazand reale oportunitati de extindere a afacerilor lor, atat in domeniul comercial, cat si in cel imobiliar.

Noul proiect MONACO TOWERS confera un nou sens conceptului de ansamblu rezidential urban. Situat in zona Berceni, proiectul ofera viitorilor proprietari o noua perspectiva asupra vietii moderne din capitala.

Arhitectii nostri au conceput acest proiect tinand cont de ritmul alert al vietii cotidiene. Doua cladiri turn ale caror elemente cheie sunt: confortul, panorama spectaculoasa si ultimele tendinte in materie de finisaje.

Ansamblul rezidential MONACO TOWERS totalizeaza 304 locuinte care vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2009, impartite in apartamente cu 2 sau 3 camere si in apartamente duplex cu 3 sau 4 camere.

Galeria comerciala aflata la parterul celor doua cladiri Monaco Towers reprezinta unul din punctele forte ale acestui proiect de avangarda.

Cu o constructie impunatoare ce domina intreaga zona, Monaco Towers este unul dintre principalele repere ale sudului capitalei.

Atentia la detalii precum si grija proiectantilor fata de confortul viitorilor locatari sunt elementele esentiale ale acestui proiect ambitios. Zonele comerciale, terenurile de joaca, parcarea subterana si gradinile aferente sunt atuurile ce fac din locuintele de aici un adevarat complex rezidential.

Grija arhitectilor nostrii pentru detalii se regaseste atat in design-ul exterior al cladirilor cat si in cadrul fiecarui apartament. Cele 2 cladiri-turn includ cate 20 de etaje fiecare avand cate 8 locuinte pe nivel si cate 8 apartamente duplex la etajele superioare.Acestea vor oferi suprafete generoase ce ajung pana la 180 mp in cazul apartamentelor tip duplex.

Structura apartamentelor este compusa din camera de zi, bucatarie deschisa, dormitoare luminoase, bai, spatii de depozitare si balcoane generoase.

Apartamentele sunt dotate cu finisaje de ultima generatie incepand cu placi ceramice in bai si bucatarii, pardoseli din parchet in restul casei, vopsele lavabile pe pereti, terminand cu centrala termica, dispozitivele de alarma si de incendiu. Nici un detaliu cat de mic nu a fost uitat: de exemplu, toate baile au fost prevazute din start cu racorduri pentru masina de spalat.

Ansamblul rezidential MONACO TOWERS totalizeaza 304 locuinte care vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2009, impartite in apartamente cu 2 sau 3 camere si in apartamente duplex cu 3 sau 4 camere.

Galeria comerciala aflata la parterul celor doua cladiri Monaco Towers reprezinta unul din punctele forte ale acestui proiect de avangarda.

8 APARTAMENTE/NIVEL

4 TIPURI DE APARTAMENTE:

apartament 2 camere

apartament 3 camere

apartament tip duplex 3 camere

apartament tip duplex cu 4 camere

395 LOCURI DE PARCARE:

349 locuri subterane

46 locuri la sol

GALERIE COMERCIALA :

banca

farmacie

supermarket

electro casnice

salon infrumusetare

fast food

Caracteristici

  • 349 locuri subterane, 46 locuri la sol
  • Banca, farmacie, salon infrumusetare
  • Placi ceramice in bai si bucatarii
  • Arhitectura moderna

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 300-700 €
Telefon 0752.272.007
Suprafața utilă 57-160 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Monaco Towers
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 10 zile 16 ore 3 minute 35 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.