Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Mediteranean Residence Faza 2 – finalizare MAI 2017

Datorita multora dintre voi care ne-ati solicitat sa dezvoltam un proiect care sa se incadreze in programul Prima Casa si care sa fie compus din apartamente colective, anuntam lansarea pe piata a fazei 2 aferenta proiectului nostru:

Bloc de locuinte colective cu regim de inaltime S+P+4, realizat cu aceeasi atentie ca si faza 1 precum si cu aceleasi preocupari privitor la calitatea in constructii si a materialelor folosite, in aceeasi locatie situatia la 4 min de Militari Residence.

Lucrarile au inceput deja si vom finaliza in luna mai a anului 2017.

Subsolul in suprafata de 122 mp a fost deja inchiriat de catre lantul de supermarket-uri Soniard Grup (prezent in Militari Residence cu 3 puncte de lucru).

Suntem situati in partea de vest a Bucurestiului, intr-o zona rezidentiala in plina dezvoltare, la 3 minute de Militari Residence (acolo unde regasim multiple facilitati, printre care: minimarket-uri non-stop, piscine, centru SPA, centru Wellness, Gradina Japoneza, Restaurante, Gradinita Kids Club, etc.) si la 4 minute de centrul comercial Miliari (Auchan, Dechatlon, Domo, Bebe Militari, iar in curand World Class Health Academy isi va deschide aici portile). Tot aici regasim si principalele mijloace de transport in comun: liniile de autobuz 138 si 178, ce va oferta si un acces rapid la statia de metrou Pacii.

Toate locuintele beneficiaza de Parchet, Gresie, Faianta, Usi de Interior, Mobilier de baie, Balcoane inchise cu geam Tripan, tamplarie Veka si feronerie Rotto, precum si INCALZIRE IN PARDOSEALA (nu exista calorifere in casa)!!

Preturile contin TVA 5% in conditiile prevazute de lege.

Rezervare doar 1000 euro.

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 35.650 - 125. €
Telefon 0310.051.577
Suprafața utilă 42.3 - 140 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Mediteranean Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 11 zile 11 ore 21 minute 27 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.