Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

La baza Linda Residence a stat ideea unui complex rezedential privat, situat in apropierea Zonei Pantelimon (Titan) din sectorul 3 al capitalei. Locatia acestui proiect nu a fost aleasa intamplator, ci cu gandul la o zona linistita care sa ofere accesul direct si rapid in centrul Bucurestiului. Zona aleasa – Str. Industriilor 56, indeplineste cu adevarat aceste conditii. Ansamblul Linda Residence este situat pe un teren de 1.6 hectare cu o suprafata construita de 30.000 metri patrati.

Ansamblul Linda Residence este un complex rezidential finalizat in anul 2011 si locuit in proportie de peste 90%. Este format din cladiri cu un regim redus de inaltime (P+2+M) si cuprinde in total 216 locuinte spatioase cu o gama larga de tipuri de apartamente de doua, trei si patru camere, precum si garsoniere. La intrarea in complex am amplasat strategic doua cladiri cu regim de inaltime P+3 cu destinatia mixta birouri/servicii. Ne-am gandit, in acest fel, sa cream intimitatea si confortul atat de necesar locatarilor, oferind pe de alta parte si o protectia fonica excelenta.

Linda Residence este o locatie perfecta pentru familii tinere cu copii – majoritatea celor care s-au mutat deja fac parte din aceasta categorie. Complexul ofera multa liniste si se afla departe de aglomeratie; in acelasi timp accesul spre centrul capitalei se face usor si rapid. Locatarii complexului beneficiaza de un mediu privat si multa siguranta. Locatia in care este amplasat face imediata legatura cu zonele de agrement (Parcul Pantelimon, lac Pantelimon), zonele comerciale din sectorul 3 si mijloacele de transport in comun. De asemenea, locatia permite accesarea rapida a principalelor artere precum Bld. Basarabia, Sos. Pantelimon, Bl-d. Theodor Pallady si iesire spre Autostrada Soarelui

Caracteristici

  • Alegi un apartament modern intr-un complex nou cu regim mic
  • Parcare supraterana
  • Complexul este integral finalizat, asadar nu exista riscuri
  • Vei locui intr-o zona verde, linistita si fara aglomeratie
  • Ai acces direct si rapid catre centrul capitalei
  • Ajungi usor in zonele comerciale din Sectorul 3

 Tipul proprietății Apartament
Telefon 0752.272.007
Suprafața utilă 42-116 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Linda Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 05 luni 28 zile 03 ore 29 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.