Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

„Ansamblul rezidential InCity Residences este compus din 4 cladiri cu apartamente, structurate pe 18 etaje si cu o arhitectura moderna. Ansamblul pune la dispozitia locatarilor sai 12 tipuri diferite de apartamente, plecand de la studiouri si ajungand la unitati de tip triplex cu 5 camere, cu o suprafata cuprinsa intre 63mp si 265 mp.

Apartamentele combina spatii generoase si decoruri functionale cu o solutie completa de finisaje, toate intr-un décor modern si minimalist. Lumina naturala strabate prin ferestrele mari, aducand stralucirea si buna dispozitie. Bunul gust al propunerilor de design interior adapteaza simplitatea si eleganta liniilor mobilierului italian la complexitatea conceptului de locuire. Este locul ideal pentru relaxare dupa o zi lunga la birou, toate facilitatile si serviciile existente fiind la picioarele tale.

InCity Residences a fost inaugurat in 2009 si este in prezent casa a 260 de familii.

Bucurati-va de unicitatea designului apartamentelor cu finisaje de cea mai buna calitate. Casa dvs inseamna mai mult decat o adresa; este o declaratie a cine sunteti. Toate apartamentele InCity, de la studio pana la unitatile de tip triplex beneficiaza de toate aceste caracteristici unice:

Fatada acoperita cu alpolic – un material compozit din aluminiu cu miez mineral non-combustibil, de cea mai inalta calitate care asigura izolatia rezistenta si durabila, Bucatarii de ultima generatie utilate cu electrocasnice Arrital Cucine si Franke, Mobila pentru baie la comanda, Ceramica de cea mai buna calitate marca Mirage, Italia, Baterii marca Steinberg, Grohe sau Artema, Parchet din lemn triplustratificat in toate camerele, Usi interioare de lemn-furnir de calitate superioara, Usi exterioare metalice, Geamuri duble termopan, Aer conditionat Mitsubishi in sufragerie, Suport deja pregatit pentru instalarea unui sistem de aer conditionat suplimentar in dormitorul principal, Cablu si TV prin satelit, conexiune internet, linie telefonica pregatita pentru conectare (toti furnizorii principali).

Caracteristici

  • 13 tipuri de apartamente cu suprafete intre 63-265 mp
  • 5000 mp spatii verzi
  • securitate 24/24
  • 530 locuri parcare subtarane
  • centru fitness World Class
  • piscina acoperita

 Tipul proprietății Apartament
Telefon 0214.078.479
Suprafața utilă 62,90- 266.66 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa InCity Residences
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 05 luni 10 zile 10 ore 20 minute 57 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.