Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Genesis Residence cel mai mare proiect din Popesti-Leordeni, compus din 7 blocuri de locuinte cu un regim de inaltime Parter+ 3 etaje, propune o arhitectura deosebita. Ansamblul va beneficia de numeroase spatii verzi, parcuri cu suprafete mari, locuri de joaca pentru copii amenajate.

Imobilele sunt amenajate cu tamplărie PVC Wenge, cu geam termopan, la ferestre, glafuri exterioare si interioare, șape, pereți tencuiți zugrăviți cu vopsea lavabilă albă, etc. Locuintele au centrală termică proprie, instalație de calorifere de metal, obiecte sanitare, ușă metalică anti-furt la intrare.

Viitorii propietari se vor bucura de o excelenta functionalitate interioara in cadrul ansamblului datorita modului in care a fost conceput proiectul de la bun inceput deoarece s-a pus accent pe confort si siguranta.

Infrastructura este completa, toate apartamente se vor preda bransate la utilitatile orasului si complet finisate, rezidenti avand posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata de culori.

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 30000-75100 €
Telefon 0787.528.003
Suprafața utilă 38-101 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Genesis
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 29 zile 09 ore 59 minute 25 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.