Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Un proverb englezesc spune « Norocul bate cel puţin odată înpoza 3 viaţă la uşa fiecărui om ». Dar ce se intimpla daca nu te gaseste acasa sau inca nu ai o casa ? S-ar putea sa-l ratezi. Nu si acum. Agentia imobiliara OLIMOB va prezinta un proiect dezvoltat in in zona de nord a Bucurestiului pe strada Barbu Vacarescu, Floreasca care va ofera apartamente nu doar pentru a locui, ci şi pentru a trăi din plin fiecare clipa.

Blocul FLOREASCA EXLUSIVE RESIDENCE are un regim de inaltime S+P+4E+7 R si dispune de garsoniere, apartamente de 2, 3, 4 camere pentru a intimpina necesitatile familiilor mari cat si celor mici. Confort, calitate finisaje, eleganta si bun gust sint doar citeva atribute ale acestor apartamente completate de o locatie perfecta in cartierul Floreasca care este situat central, in zona de interes a Bucurestiului, fiind considerat una dintre cele mai bune zone de locuit ale capitalei.

Această zonă sa dezvoltat foarte mult în ultimii ani, deaceea acest proiect fost gandit pentru a veni in ajutorul celor care lucreaza in zona de Nord si care trebuie sa strabata la orele de varf intregul oras pentru a ajunge la locul de munca. Floreasca este un cartier preponderent rezidential care se bucura de vecinatatea catre vest a zonei Dorobanti, in care se gasesc sucursalele celor mai multe banci, restaurante si cafenele, magazine alimentare, magazine de moda si centrul comercial din zona Aviatiei, Promenada Mall.

Floreaca apartamente noiEste un cartier aerisit, foarte linistit si cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca, o zona ideala pentru persoanele care isi doresc un stil sanatos de viata. In timpul verii, pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru piscina din parcul Floreasca sau pentru piscinile din zona.

Amplasarea acestui bloc oferă un acces facil la reteaua de transport dat fiind ca arterele principale sunt Bd Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Piotr Ilici Ceaikovski si Mihail Ivanovici Glinka. Ca mijloace de transport in comun amintim urmatoarele: metrou – statia Stefan cel Mare, metrou – statia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5, autobuzele 135, 182, 282.

De ce sa astepti norocul sa-ti bata la usa ? Deschide-ti chiar tu usa spre un viitor mai bun. Achizitioneaza un apartament in Floreasca, Barbu Vacarescu si bucurate de confortul propriei locuinte.

Caracteristici

 • Acces facil Mijloace de transport
 • Locuri parcare subteran,

 

Alte informatii

 • Agent exclusive
  Agentia imobiliara OLIMOB
 • Incepere Constructie)
  2014
 • Finalizare Constru
  2015,10
 • Tip Locuinta
  Garsoniera,2 camere
 • Tip Imobil
  Bloc S+P+5
 • Suprafete Utile
  27, 65mp


Tipul proprietății Apartament
Telefon 0
Suprafața utilă 36.65-83 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Floreasca Exclusive Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 7 zile 13 ore 15 minute 35 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.