Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Ansamblul Eka Residence este situat in sectorul 3, in partea de Est a Bucurestiului, intr-o zona in plina crestere imobiliara. Proiectul nostru imobiliar se află situat pe strazile Drumul Gura Fagetului, Nr. 52 B, respectiv Drumul Gura Putnei, Nr. 59 B, accesul facandu-se din Bulevardul Theodor Pallady.

Amplasarea acestui ansamblu te va surprinde intr-un mod placut, dat fiind faptul ca se afla intr-o zona apropiata de marile centre comerciale precum Metro, Auchan, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si din 2018 Ikea, care se afla la aproximativ 1.2 km.

Accesul catre centru orasului este prielnic atat pentru cei care dispun de un autoturism propriu, dar si pentru cei care prefera mijloacele de transport in comun (prezenta statiilor de metrou Nicolae Teclu si 1 Decembrie 1918, dar si a liniilor RATB – tramvaiele 23, 40 la aproximativ 1.2 km).

Mai mult, acest nou cartier rezidential are acces rapid catre Autostrada Soarelui si astfel, reduce considerabil durata unui traseu catre orasul Constanta.

Un beneficiu in plus pentru familiile care au copii sunt unitatile de invatamand din zona, mai exact Gradinita Nr. 68, Gradinita Nr. 160, Gradinita Nr. 196, Scoala Gimnaziala Nr. 82, Scoala Gimnaziala Nr. 116, dar si Liceul Tehnic Costin D. Nenitescu.

Proiectul este format din 2 imobile de P+4, acoperis tip sarpanta iar parterul este destinat parcarii autoturismelor. Blocurile sunt dotate cu lift, sunt construite pe o structura cadre beton si compartimentare caramida porotherma. Fiecare apartament are centrala proprie, usi tip Pinum(interior-exterior), gresie, faianta si granit(import Spania), parchet Austria/Germania, termopane 5 camere culoare alb-gri, profil Salamander si incuietori Roto. Grupurile sanitare – import

Toate apartamentele vor fi predate la cheie, racordate la apa, gaze, canalizare. Blocurile vor fi monitorizate video si acces prin interfon. Accesul auto se va face pe baza de telecomanda pentru barierele de la intrarea din complex.

Proiectul este format din 2 imobile de P+4 ce dispune de un numar de 48 de locuri de parcare. Imobilele au un parter aerisit in care se vor atribui 10 locuri de parcare iar restul de 38 de jurul imprejurul imobilului

Termen finalizare proiect – februarie – martie 2018

Caracteristici

  • 2 blocuri de locuinte
  • parcare subterana
  • parcare supraterana
  • acces cu telecomanda
  • paza
  • supraveghere video

 

Alte informatii

  • 2017
  • 2018
    februarie


Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 33.999-75.990 €
Telefon 0757.369.827
Suprafața utilă 31.33-83.74 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa EKA RESIDENCE
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 08 luni 9 zile 08 ore 50 minute 33 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.