Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Primul ansamblu residential din Romania cu case verzi ce au 90% reducere la facturile de utilitati, mai exact pe perioada iernii costul de incalzire fiind de doar 13-15 euro/ luna.

Complexul este compus din 32 de case, este cu circuit inchis, beneficiaza de propriul loc de joaca si de alte spatii de agrement, fiind supravegheat video.

Case sunt pasive, pierderile de caldura fiind aproape egale cu zero, izolatia casei fiind facuta cu 24cm de polistiren cu densitate maxima de EPS150, paroseala avand o izolatie de 15cm de polistiren, iar acoperisul are 30cm de vata bazaltica. Usa de intrare este adusa din Suedia,de la Snickarper(avand cele mai mici pierderi de caldura) aceasta avand o garantie de 10 ani, iar geamurile sunt tripan si includ sistemele all season si lowE modelul ales fiind Rehau Geneo.

Fiecare casa beneficiaza de sistem de ventilare cu recuperare a caldurii aceasta avand o eficienta de 70%.

Incalzirea esta facuta cu o pompa de caldura geotermica marca CTC, fabricata in Suedia, iar fiecare casa foloseste energia solului din gradina aferenta, fiind forate doua puturi cu un cumul de 140metri in pamant. Aceasta pompa are un coeficient de performanta extraordinar, acesta fiind 1:5, ceea ce inseamnaca din 1kw de curent se produc 5kw de caldura/apa calda, fata de coeficientul standard 1:1 al oricarui sistem de incalzire.

Pe langa toate cele enumerate mai sus fiecare casa beneficiaza si de sistemul prorpiu de tubulatura in perete pentru aspirator, de incalzire in pardoseala precum si de internet prin fibra optica pana in locuinta.

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 

Alte informatii

  • Arh Isaila Ioana
  • 30.01.2016


Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 79,900 €
Telefon 0732.146.179
Suprafața utilă 128 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa EcoVillas
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 5 zile 22 ore 28 minute 5 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.