Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Proiectul Dream Residence s-a lansat in luna martie a anului 2012 si pana la sfarsitul anului 2014 s-au finalizat si dat in folosinta 4 imobile cu o capacitate integrala de 166 de locuinte noi.

In anul 2015, dezvoltatorul imobiliar a demarat faza a V-a a proiectului Dream Residence, care se va intinde pe o suprafata de 22.755 mp. Complexul este situat in partea de SV a Bucurestiului – Soseaua Salaj, care cuprinde zece blocuri – trei imobile finalizate şi vândute integral, trei clădiri în execuţie şi vândute în proporţie de 60 % şi patru blocuri care se vor finaliza pana in luna decembrie a anului 2018.

Faza a V-a a proiectului care este în plină desfăşurare, va cuprinde zece blocuri cu aproximativ 770 de apartamente noi cu parcări aferente, atât interioare, cât şi exterioare. Pentru un confort sporit al locatarilor complexului, întreaga suprafaţă a terenului este împărţita astfel: 30 % din suprafaţă este construită la sol, 30 % – spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii şi diferenţa de 40 % reprezintă parcări şi zone de circulaţie.

Proiectul Dream Residence este compus din garsoniere cu suprafeţe totale cuprinse între 37 mp şi 46 mp; apartamente cu două camere clasificate pe mai multe tipuri, care variază din punct de vedere al mărimii, începând cu 44 mp şi ajungând până la 62 mp şi două tipuri de apartamente cu trei camere. Toate unităţile proiectului sunt destinate vânzării.

Apartamentele, împărţite modern, construite cu simt de răspundere, sunt predate la cheie, inclusiv cu finisajele exterioare şi interioare, de o calitate superioară, şi beneficiază de toate utilităţile necesare (apă, canalizare, gaz, curent electric, etc).

Urmărim să răspundem tuturor nevoilor locative, atât în rândul tinerilor, cât şi în rândul celor care preferă să-şi schimbe locuinţa actuală cu una într-un ansamblu rezidenţial, din motivele pe care le cunoaştem deja cu toţii (durata mai mare de viaţă, confortul, compartimentarea modernă etc.)

Caracteristici

  • 10 blocuri de locuinte
  • Parcare supraterana inclusa in pret si parcare subterana contracost
  • Transport autobuz 117 – linie directa catre Piata Unirii
  • Mega Image

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 29.900-61.900 €
Telefon 0741.245.100
Suprafața utilă 37-77 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Dream Residence
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 05 luni 9 zile 13 ore 28 minute 28 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.