Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Noul concept Decebal Boutique Apartments, adună într-un singur loc ideea de confort, stil și plăcere de-a trăi, dând un nou sens termenului locuință. Decebal Boutique Apartments se află pe Strada Învingătorilor nr.17, Sector 3, București, în zona istorică a Călărașilor și a vechiului cartier evreiesc. Blocul are un regim de înălțime: P + 4 și cuprinde 9 apartamente cu 2 si 3 camere.

Având o amplasare centrală, în vecinătatea Decebal Boutique Residence se regăsesc multe puncte de interes, precum cafenelele și cluburile de pe Bulevardul Decebal, instituții comerciale, centre de învățământ (Universitatea Hyperion, școli și grădinițe), bănci, supermarket-uri, centre comerciale (București Mall) și clinici medicale. De asemenea, locatarii au acces rapid la metrou și la mijloacele de transport în comun RATB, la 2 minute de mers pe jos de ZVON Caffee.

Cel mai înalt standard de calitate- acesta a fost principalul nostru focus în ceea ce privește dotările și finisajele. Gresia și faianța provin de la Roca, Marazzi sau Porcelanosa, branduri renumite printre arhitectii si designerii de interior, parchetul este triplu stratificat, ușile de lemn sunt Pinum sau Vario Atlantis, menite să satisfacă cele mai înalte exigențe, caloriferele marca Vogel und Noot, care au un consum optimizat și un design inovator, băile sunt gândite în concordanță cu ultimele trenduri în materie de design, obiectele sanitare fiind marca Roca, Ideal Standard sau Grohe, centrala termică Viesmann, iar componentele pentru instalația termică prin pardoseala sunt marca Rehau.

Autobuz 109, Troleibuz 70, 79, Autobuz 104, Tramvai 40, 56, Metrou Piata Muncii (12 min).

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 

Alte informatii

  • Finalizare Constructie
    2017, Iunie
  • Tip Locuinta
    2,3 camere
  • Tip Imobil
    Bloc S+P+4


Tipul proprietății Apartament
Telefon 0310.051.514
Suprafața utilă 74-172 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Decebal Boutique Apartments
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 19 zile 04 ore 35 minute 38 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.