Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Localizare:

Situat în nordul Capitalei, pe strada Capitan Alexandru Serbanescu, într-o zonă care concentrează companii și afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviației Park vine în întîmpinarea nevoilor unui public tânăr și dinamic de a locui aproape de locul de muncă și de a câștiga timp.

Despre proiect:

Proiectul Aviației Park va fi dezvoltat în două faze/etape, câte două corpuri de locuințe pentru fiecare etapă. În prima etapă, demarată în iulie 2017, vor fi construite 176 de apartamente. Termenul de finalizare este luna ianuarie 2019. Etapa a doua de construcție este proiectată a începe în primăvara lui 2018, iar termenul de finalizare estimat este sfârșitul anului 2019.

Aviatiei Park, in final, va fi un complex rezidential cu circuit închis, ale cărui corpuri de locuințe vor fi unite unele de altele prin alei de circulație pietonale, piațete și spații verzi. Mai mult de jumătate din suprafața Complexului este rezervată spațiilor verzi. Din cei 15.000 de metri pătrați de teren, doar 3.700 de metri pătrați vor fi ocupați de amprenta celor patru clădiri, restul de peste 11.000 de metri sunt dedicați vegetatiei, piațetei si aleilor pietonale cu aliniamente de copaci și plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosferă armonioasă și prietenoasă, așa cum trebuie să fie acasă.

Viitorii rezidenți ai Complexului vor avea posibilitatea de a face mișcare în aer liber și de a-și scoate copiii în Parcul Herăstrău, care se află la doar 8 minute de mers pe jos. Vecinătatea Parcului Herăstrău reprezintă un avantaj pentru toți cei care doresc să aibă acces rapid la natură și aer curat, precum și la toate facilitățile de recreere și mișcare pentru adulți și copii pe care le oferă un spațiu verde generos precum Parcul Herăstrău.

Pentru cumpărături, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu mașina sau Baneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu masina.

Facilitati si Avantaje:

– Amplasat in zona de nord a capitalei in imediata apropiere a Parcului Herastrau (8 minute de mers pe jos) si a centrelor de bussiness (Iride Business Park, Global City, Green Court, Sky Tower etc)

– Concept si design deosebit (Proiectul rezidențial Boutique Londra 27, dezvoltat de Forte Partners în colaborare cu echipa de proiectare ADNBA, același birou de arhitectură care a proiectat și Aviației Park, a fost premiat la secțiunea „Locuințe“ în cadrul Anualei de Arhitectură București, ediția 2017)

– Apartamente inteligent compartimentate si finisaje de calitate supeiroara (fatada complet ventilata, tamplarie de aluminiu, parchet triplu stratificat);

– Spatii verzi (peste 11.000 de metri sunt dedicați vegetatiei, piațetei si aleilor pietonale cu aliniamente de copaci și plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosferă armonioasă și prietenoasă)

– Multiple zone pentru cumparaturi, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu mașina sau Baneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu masina.

– Acces facil catre mijoacele de transport in comun, precum statia de metrou Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzul 135, 301 sau 112

– Unitati de invatamant in proximitate (Grădiniţa Mary Poppins, Scoala Gimnaziala Herastrau, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Liceul Teoretic „Jean Monnet”)

Caracteristici

 • 4 blocuri de locuinte
 • Parcare subterana
 • Concept si design deosebit
 • Spatii verzi (peste 11.000 mp)
 • Amplasament exceptional (proximitate Parcul Herastrau)
 • Apartamente inteligent compartimentate si finisaje de calitate supeiroara

 

Alte informatii

 • Arhitect
  ADNBA
 • Dezvoltator
  Forte Partners
 • Incepere contruictie
  iulie 2017
 • Finalizare contructie
  ianuarie 2019
 • Tip locuinte
  Studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, Duplex 3 camere, Duplex 4 camere
 • Tip imobil
  S+P+10
 • Suprafete utile
  43.1 – 130 mp


Tipul proprietății Apartament
Telefon 0310.051.514
Suprafața utilă 48 - 151.9 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa Aviatiei Park
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 07 luni 29 zile 18 ore 27 minute 13 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.