Doriți să promovați această ofertă ? Click aici pentru a revendica oferta !

Contactați proprietarul

 

Ansamblu rezidential AVANGARDE MILITARI HOME cuprinde 3 imobile D+P+5E – oferind spre vanzare 267 apartamente, intreg proiectul avand alocata o suprafata de 6500 mp.

Ansamblul AVANGARDE HOME 3 este situat în Bucuresti, zona Militari – Rosu, Strada Sergent ILIE PETRE Nr.100 – (punct de reper METRO MILITARI) si se adreseaza persoanelor care îsi doresc o casa noua cu un standard de executie ridicat si finisaje de cea mai buna calitate, apartamentele fiind luminoase, spatioase, avand bucatarie clasica cu usa si dotari complete (aer conditionat, centrala proprie, ferestre mari tip cortina, usa metalica, obiecte sanitare, faianta, gresie, parchet, etc.).

Ansamblul rezidential Avangarde HOME 3 reuneste într-un mod armonios luxul cu utilul la un pret de achizitie accesibil. Imobilele nastre au un regim de inaltime format din D+P+5E (demisol + parter + 5 etaje) – cladirile respectand toate normele de constructie in vigoare atat din punct de vedere seismic cat si din punct de vedere al izolarii termice.

Situat intr-un areal linistit in proximitatea Centrului Comercial Militari, ansamblul beneficiaza de acces in imediata apropiere la mijloacele de transport in comun catre liniile RATB 178, 138 si Maxi Taxi, centre comerciale (Auchan, Metro, Praktiker, etc.)

Proximitatile sunt reprezentate de cladiri civilizate avand un regim de inaltime decent intr-un cadru dominat de natura. Spatiile largi precum si suprafata generoasa alocata construirii acestui imobil completeaza un cadru natural splendid ce desavarseste aspectul si confortul oferit.

Ansamblul AVANGARDE HOME este format din 3 imobile de apartamente insumant 267 de apartamente care acoperind tot spectrul de utilitate si suprafata (garsoniere, apartamente cu 2 si3 CAMERE ), fiind deservit de un lift modern de ultima generatie. Precum si 2 spatii comerciale la parter.

Apartamentele se predau la cheie (gresie, faianta, parchet, usi de interior), si sunt echipate cu aer conditionat, centrala termica 24kw, radiatoare, usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, in plus fata de acestea.

Imobilul beneficiaza de salubritate, apa, gaz, internet, telefonie fixa, precum si de toate facilitatile implicite. Va invitam sa parcurgeti cu atentie toate ofertele noastre de apartamente si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare sau vizionare

Caracteristici

  • Viziteaza showroom-ul din cadrul proiectului!

 Tipul proprietății Apartament
Preț (Euro) 25.900-53.900 €
Telefon 0764.842.841
Suprafața utilă 40-75 mp
Țara Romania
Oraș/Județ Municipiul București
Distanța: 0 Kilometri
Adresa AVANGARDE MILITARI HOME
Tipul ofertei
Etichete  
02 ani 06 luni 3 zile 23 ore 11 minute 15 secunde de la postare

Această prezentare necesită JavaScript.